Pyramidens hemmeligheder

Om forestillingen

Videnskabsteaterforestillingen: Lasse som er forestillingens hovedperson udforsker konfliktpyramidens hemmeligheder – en fortælling om pyramidens mange rum og gange, en indre rejse der manipulere med virkeligheden og aktivere det røde felt.

 

Formidling af viden om det psykiske arbejdsmiljø

”Pyramidens Hemmeligheder”

 

Hvordan kan konflikter forstås og håndteres? I dette arrangement viser skuespillet og musikken, hvordan vi kan fare vild, og hvordan vi kan finde vej ud igen. Hvordan kan vi begribe og forstå konflikter, og hvilke måder er det bedst at handle på? Er alle konflikter grundlæggende ens, eller skal vi forstå og dermed håndtere dem forskelligt? Hvordan agerer vi i egne konflikter, og hvordan kan vi gribe ind og mægle i andres?

 

Når adrenalin niveauet begynder at stige, og fantasien spiller os et puds, kan det være vanskeligt at finde ind til, hvor og hvordan konflikter kan løses. Dette arrangement giver ikke blot indsigt, men også redskaber til at agere og skabe løsninger i et konfliktramt miljø.

 

Lær konfliktpyramidens hemmelighed at kende, gennem et videnskabsteaterarrangement der formidler viden om hvordan du kan holde liv i den gode stemning og forebygge konflikter og skabe en positiv “uenighedskultur” på din arbejdsplads.

 

Forestillingen er blevet rigtig godt modtaget af publikum: Mere end 95% af deltagerne i allerede afholdte arrangementer tilkendegiver efterfølgende, at de kan bruge den formidlede viden i deres hverdag og er tilfredse eller meget tilfredse med formidlingsformen.

Til Gymnasielæreren

Til Gymnasieeleverne

Om Governing Obesity

Hent app til træning

Kan downloades her

Musikken fra forestillingen

Medvirkende

Organisationspsykolog og forsker Liv Starheim, skuespiller Bo Carlsson og kontrabassist Ina Kalina Goudeva.

Manuskript og instruktion: Dorthe Bille

 

Varighed: 90 min.

 

Scenekrav: 7 x 4 meter, 3 meter loftshøjde, 400 volt udtag, mørklægning.

Se vores Instagram