Find energien – Fremtiden kommer

Det står skidt til med klodens klima. Polerne smelter, orkanerne raser og Saharas ørken breder sig. Det er udfordringer, der vedkommer os alle. Men hvad kan jeg gøre? Hvilke muligheder er der? Hvordan virker det? Og nytter det overhovedet noget?
Arrangementerne ’Find energien – Fremtiden kommer’ svarer på nogle af disse spørgsmål gennem konkret viden, og reflektion over miljø- og klimaproblematikken

Britt og Lasse giver stemme til vores overvejelser i deres forsøg på at gøre noget godt for klimaet, og samtidig vikles de ind i alle de dilemmaer, som dette stiller dem i, samtidig går forskere gå på scenen og sætter perspektiver og muligheder inden for bæredygtig energi i spil eksemplificeret gennem forskningsområderne  vindenergi, bioenergi og systemanalyse, og det hele bindes sammen af musik, dans og en god portion humor.

Når publikum ankommer får de udlevet en lille pose med bl.a. 10 bønner der undervejs i arrangementet skal investeres i fremtidens energikilder og politik.

 

Medvirkende:

Medvirkende: Fire forskere fra Danmarks Tekniske Universitet, tre skuespillere, en jonglør, to musikere og to teknikere.

Manuskript: Dorthe Bille, Dan Schlosser og Christian Damsgaard. Instruktion: Dorthe BilleScenografi: Billedkunstner Eva Steen Christensen, Animation: Maria Mac Dalland.

Varighed: 90 min

Scenekrav: 10 x 7 meter, 4 meter loftshøjde, 400 volt udtag, mørklægning.