Om konflikter på arbejdspladsen

Videnskabsteaterforestillingen: Lasse som er forestillingens hovedperson udforsker konfliktpyramidens hemmeligheder – en fortælling om pyramidens mange rum og gange, en indre rejse der manipulere med virkeligheden og aktivere det røde felt.
Lær konfliktpyramidens hemmelighed at kende, gennem et videnskabsteaterarrangement der formidler viden om hvordan du kan holde liv i den gode stemning og forebygge konflikter og skabe en positiv "uenighedskultur" på din arbejdsplads.

Videnformidlingsarrangementet er blevet produceret i samarbejde med Erhvervs- og organisationspsykolog Lisette Jespersen, for Branchemiljøarbejdsrådet for service og tjenesteydelser.

Forestillingen er blevet rigtig godt modtaget af publikum: Mere end 95% af deltagerne i allerede afholdte arrangementer tilkendegiver efterfølgende, at de kan bruge den formidlede viden i deres hverdag og er tilfredse eller meget tilfredse med formidlingsformen.

Medvirkende: Erhvervspsykolog Lisette Jespersen,  en skuespiller og en kontrabassist. Manuskript og instruktion: Dorthe Bille

Henvendelse vedr. salg til Videnskabsteatret på tlf.: 2878 1121 eller bille@videnskabsteatret.dk

"Videnskabsteatret

E-mail